Isoleer uw huis en bespaar direct

18 september 2024

Het isoleren van uw huis is een goed idee. Uw energieverbruik gaat omlaag, uw huis is minder tochtig en het is beter voor het klimaat. Wilt u isoleren maar zijn de kosten hiervoor te hoog? Maak dan gebruik van het isolatie aanbod van de gemeente. Om u te helpen met isoleren werken we samen met Winst uit je Woning.

Huiseigenaren die energietoeslag krijgen

Heeft u een koopwoning en ontvangt u energietoeslag? Dan kunnen er gratis isolatiemaatregelen bij u thuis uitgevoerd worden. De energiecoaches van Vijfheerenlanden of Avres nemen dan contact met u op.

Brief van de gemeente

Heeft u in de eerste week van september 2024 een brief ontvangen? Dan heeft u recht op een bijdrage van maximaal 2000 euro voor 2 isolatiemaatregelen. Boven op de vergoeding krijgt u advies over de meest geschikte maatregel.  In de brief vindt u meer informatie.

Bespaarplan

Heeft u geen brief ontvangen? Dan helpen we u met een bespaarplan (de kosten hiervoor zijn €29,-) en het aanvragen van andere vergoedingen. U kunt ook meedoen met gezamenlijke inkoopacties.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met de adviseurs van Winst uit je woning via de website Winst Uit je Woning (Deze link gaat naar een externe website).