NAH-Vraagwijzer

De NAH-Vraagwijzer is een ‘loket’ waar je als getroffene van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), als mantelzorger van een getroffene, betrokken professional of vrijwilliger terecht kunt met vragen voor advies, voorlichting en ondersteuning.

De stichting NAH-Vraagwijzer is hét ‘loket’ waar je als NAH-zorgvrager terecht kunt voor advies en informatie over de gevolgen en impact van NAH in het dagelijks leven. Het doel is het oplossingsgericht meedenken, informatie verstrekken, ondersteuning/begeleiding op maat en advies geven over allerlei (praktische) aangelegenheden waar een NAH-getroffene en zijn/haar naasten in het dagelijkse leven mee te maken krijgt. Een en ander ter bevordering van het welzijn en de zelfredzaamheid van de NAH-getroffene.

De NAH-Vraagwijzer is gevestigd in Sociaal Lokaal Leerdam en werkt nauw samen met onder andere de gemeente en welzijnsorganisaties.

Activiteiten 2023

Stichting NAH-Vraagwijzer organiseert in 2023 diverse activiteiten in Vijfheerenlanden voor de inwoners met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) en hun mantelzorgers, zoals:

  • Lotgenotenbijeenkomst voor NAH-getroffenen
  • Lotgenotenbijeenkomst voor mantelzorgers van NAH-getroffenen
  • Lotgenotenbijeenkomst voor Jongeren met NAH
  • Themabijeenkomsten

De activiteiten vinden plaatst in Leerdam & Vianen.

Tijdens deze bijeenkomsten ontmoet U (nieuwe) lotgenoten, gaat samen in gesprek en wisselt ervaringen uit.

Informatie

Heeft u interesse? Kijk dan in de agenda op de webiste NAH-Vraagwijzer voor de activiteiten en kom gerust een keer langs.
Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@nahvraagwijzer.nl.

De Stichting NAH-Vraagwijzer is lid van NAH-Netwerk Vianen & Netwerk Wel Thuis in Vianen.