NAH Lotgenotencontact sport en spel

Stichting Multisport Leerdam en Stichting NAH-Vraagwijzer gaan, met ondersteuning van Team Sportservice, samenwerken en starten in 2023 met een nieuwe activiteit Sport & Spel in Leerdam. De activiteit is bedoeld voor jongvolwassen met NAH in de leeftijdscategorie 18-35 jaar.

Stichting Multisport Leerdam en Stichting NAH-Vraagwijzer gaan, met ondersteuning van Team Sportservice, samenwerken en starten in 2023 met een nieuwe activiteit Sport & Spel in Leerdam. De activiteit is bedoeld voor jongvolwassen met NAH in de leeftijdscategorie 18-35 jaar. De activiteit is voor jongvolwassenen die moeite hebben met prikkelverwerking en/of moeilijk zelfstandig kunnen sporten binnen het aanwezige reguliere sportaanbod.

Sport & Spel

  • Wanneer: de eerste bijeenkomst is op woensdagavond 11 januari 2023 van 19.00-20.00 uur.
    • iedere twee weken in de even weken, behalve in de schoolvakanties.
  • Waar: in de gymzaal van de Lingebolder aan de Koningin Emmalaan 84 in Leerdam (wintermaanden) of Glaspark Leerdam (zomermaanden).
  • Kosten: € 2,00 per keer of € 35,00 per jaar

Doel

Doel is om op een laagdrempelige manier met elkaar in beweging te komen, de jongeren onderling met elkaar in contact te brengen (lotgenotencontact), lichamelijk en mentaal te activeren en plezier te hebben. Heb je door je hersenletsel een lichamelijke beperking en ben je rolstoelafhankelijk of gebruik je een rollator of een stok? Ook dan ben je van harte welkom.

Informatie

Het programma draait gedurende het reguliere sportseizoen en we gaan uit van 21 bijeenkomsten.De groep zal starten met maximaal 15 deelnemers en kan afhankelijk van de belastbaarheid van de deelnemers, later worden uitgebreid.

De activiteit wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit het Lokaal Sportakkoord gemeente Vijfheerenlanden.

Voor informatie, vragen en om je aan te melden kun je contact opnemen met Emma Susan van de Berg, projectleidster Jongeren met NAH, door een mailtje te sturen naar emmasusan@nahvraagwijzer.nl of bellen kan ook naar 06 - 2383 2135.