Mensen maken Vijfheerenlanden

Het jaar 2021 is het jaar van de vrijwillige inzet. Daarom vieren we in heel Nederland dat we al bijna 7 miljoen vrijwilligers hebben!

Het jaar 2021 is het jaar van de vrijwillige inzet. Daarom vieren we in heel Nederland dat we al bijna 7 miljoen vrijwilligers hebben! Dat betekent dat we nog ruimte hebben voor 10 miljoen extra vrijwilligers, want iedereen heeft iets unieks te bieden aan een ander. Maak jij Nederland socialer, groener, diervriendelijker, sportiever, creatiever, gezonder, socialer of slimmer?

Nederland telt dus al bijna 7 miljoen vrijwilligers. Toch missen we jou nog! Nu meer dan ooit. SamenDoen, Vianenvoorelkaar en wij als gemeente slaan de handen ineen met als motto ‘Mensen maken Vijfheerenlanden’. De komende weken zullen we je hier meer over vertellen. Hou onze socials in de gaten.

Als vrijwilliger maak je een verschil in het leven van anderen

Wie leert de bewoonster van een woonzorgcentrum in deze tijd facetimen met haar kleinkinderen? Een vrijwilliger. Wie schrijft dat stukje in het clubblad over de beroemde voetbalster toen ze negen jaar was? Een vrijwilliger. Wie leest er voor aan de kinderen van een Syrisch gezin? Een vrijwilliger.

Werk jij mee om Vijfheerenlanden nog mooier te maken?

Kijk op de website van Vianen voor elkaar of SamenDoen wat jij kunt doen voor een ander!