Hulp bij armoede

Heeft u moeite met het betalen van uw rekening? Of komt u iedere maand geld tekort? Blijf niet te lang zitten met uw zorgen! Er zijn in Vijfheerenlanden veel organisaties die u lokaal kunnen helpen.

Heeft u moeite met het betalen van uw rekening? Of komt u iedere maand geld tekort? Blijf niet te lang zitten met uw zorgen! Er zijn in Vijfheerenlanden veel organisaties die u lokaal kunnen helpen. Deze hulp is gratis. Zij kijken samen met u naar uw administratie en uw rekeningen. De Wijkwinkel in Vianen kan u helpen bij vragen over uw administratie. Ook de Formulierenbrigade kan u helpen als u uw papieren niet goed op orde kunt krijgen. 

Onbetaalde rekeningen

Heeft u al onbetaalde rekeningen? En weet u niet hoe u deze kunt betalen? Dan kunt u aan SamenDoen en Maatje Vijfheerenlanden hulp vragen. SamenDoen zit aan de Industrieweg in Leerdam en Maatje Vijfheerenlanden in de Prenter in Vianen. Beide organisaties kunnen u ook thuis helpen als u dat prettig vindt.

Schulden en schuldeisers

Heeft u ernstige schulden? Zijn er deurwaarders in het spel? Dan kunt u het beste contact opnemen met Avres. Zij kunnen u helpen bij grote schulden. De schuldhulpmedewerkers helpen u graag en gratis.