Aandacht voor elkaar

Ervaringen

We hebben allemaal onze eigen ervaringen met de coronacrisis die we nu doormaken. Bijvoorbeeld ervaringen met ziekte, onzekerheid en teleurstelling. Maar misschien ook wel mooie ervaringen en nieuwe creatieve ideeën. Denk aan een poppodium waar muzikanten digitaal optreden of een vriendengroep die toch een feestelijk moment heeft weten te creëren voor een huwelijksfeest dat niet door kan gaan. Door deze ervaringen met elkaar te delen en naar elkaar te luisteren, kunnen we deze gebeurtenissen en uiteenlopende gevoelens een plek geven.

Hoe deel ik een ervaring?

Heb je een verdrietige of vrolijke ervaring die je wil delen, omdat iets indruk op je maakt of heeft gemaakt? Deel dan die ervaring via het formulier op deze website. Dit kan in de vorm van tekst, een verhaal, verslag, gedicht, foto’s, etc. We plaatsen zoveel mogelijk van de ingezonden ervaringen vervolgens op deze site.

Doe je mee aan een mooie activiteit en wil je jouw ervaring direct delen? Dit kan landelijk via social media door de hashtag #aandachtvoorelkaar te gebruiken.