Theatermenu

Gezellig dineren voordat u naar het theater gaat? En zeker weten dat u op tijd bent voor de voorstelling?

De VIJF Heeren: eten, drinken & genieten

Gezellig dineren voordat u naar het theater gaat? En zeker weten dat u op tijd bent voor de voorstelling? Kom dan naar ‘De VIJF Heeren’ in Helsdingen en geniet van ons heerlijke verrassingsmenu. Vanuit het eetcafé De VIJF Heeren loopt u zo de zaal in. In de pauze staat er een hapje en een drankje voor u klaar. Ook na de voorstelling bent u van harte welkom in onze bar om in een ontspannen sfeer na te genieten. Een compleet avondje uit!

VIJF Heeren theatermenu

Wij bieden een 2 gangen-verrassingsmenu aan voor € 24,50 pp of een 3 gangen verrassingsmenu voor € 29,50 pp.

Tafeltje reserveren?

Voor het maken van een reservering in ons gezellige eetcafé zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 12:00 en 18:00 uur via 06 - 1141 4540. Buiten deze tijd om adviseren wij u om een WhatsApp bericht te sturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. 
Als u om 18:30 uur aan tafel gaat, zorgen wij ervoor dat u ruimschoots voor de voorstelling klaar bent. Heeft u vragen over allergenen? Vraag het ons gerust. De VIJF Heeren is rolstoel toegankelijk.

Voor groepen vanaf tien personen

Graag bespreken we uw wensen en de verschillende mogelijkheden. U kunt hierover (vrijblijvend) contact met ons opnemen. Wij maken u erop attent dat onze tafelopstelling per voorstelling wijzigt. Hierdoor kan het zijn dat u een tafel deelt met andere gasten. Uiteraard zorgen wij voor voldoende privacy en als het mogelijk is een eigen tafel. Dit is afhankelijk van de bezetting.

Verhinderd of vertraagd?

Heeft u gereserveerd en bent u verhinderd of vertraagd? Bel dan naar 0347 - 369 369. Als u er om 19:15 uur niet bent, behouden we ons recht om uw tafel aan een ander te geven.