Leerdam: Broekgraaf

Met Broekgraaf krijgt Leerdam een nieuwe, ruime, kinderrijke, bloeiende wijk. Direct gelegen aan de natuur van het Groene Hart, dus volop de gelegenheid op avontuur te gaan, te ontdekken.

Met Broekgraaf krijgt Leerdam een nieuwe, ruime, kinderrijke, bloeiende wijk. Direct gelegen aan en omarmd door de natuur van het Groene Hart, dus volop de gelegenheid op avontuur te gaan, te ontdekken. Wandel eens langs de charmante singels of door de groene ecologische zone. In deze wijk kunt u uw eigen droomhuis bouwen en plezier maken. Mét het comfort van de voorzieningen van onze wereldberoemde Glasstad op een steenworp afstand. Iedere nieuwe bewoner wordt vriendelijk welkom geheten en voelt zich direct thuis. Hier zorgen we voor elkaar, ontmoeten elkaar om te ontspannen, organiseren samen met de buren leuke evenementen of genieten van het groen en het water om ons heen. Buiten leven is daarmee toegankelijk voor iedereen.

Ten westen van de bestaande Leerdamse kern bouwen we in Broekgraaf tussen 2014 en 2025 ruim 1000 woningen. U vindt hier voor ieder wat wils. Van levensbestendige en energie-neutrale appartementen, tot vrije kavels waar u uw eigen gang kunt gaan. Van ruime eengezinswoningen tot een meer bescheiden plek voor alleen of samen. In de Broekgraaf weerspiegelt ieders eigen, unieke woondroom!

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met:

  • Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars via 0345 - 632 100
  • Mutters makelaardij via 0345 - 616 101
  • Gemeente, contactpersoon de heer M.J. van Gent via 088 - 599 7560 of m.van.gent@vijfheerenlanden.nl

Ziet u uzelf ook in Broekgraaf wonen of wilt u op de hoogte blijven? Kijk dan eens de website van Broekgraaf of op hun Facebookpagina.

Luchtfoto van de nieuwbouwhuizen in de wijk Broekgraaf

Update: april 2020