Perspectief voor ondernemers

Vertegenwoordigers van de LOV en OVV (Leerdamse en Viaanse ondernemersvereniging) spraken met burgemeester Fröhlich en wethouder Zevenhuizen over de huidige maatregelen. Bij veel ondernemers in de zogenoemde niet-essentiële detailhandel en horeca staat het water tot aan de lippen. Voor hen is meer steun nodig.

Provincie en gemeenten hebben daarom het Kabinet gevraagd om meer steun te bieden aan ondernemers en een strategie op lange termijn te ontwikkelen. Burgemeester Fröhlich staat achter deze oproep.

Op de website van de Provincie Utrecht vindt u het artikel Provinciale Staten schrijven brief aan nieuw kabinet: ‘Bied perspectief aan ondernemers’

Van links naar rechts Jeannette Verplancke (OVV), wethouder Huib Zevenhuizen, burgemeester Sjors Frohlich en Tom van Campenhout (LOV)