Ondernemersnieuws RSS icoon

Hier informeren wij u over nieuws en activiteiten voor ondernemers in Vijfheerenlanden.

• Presenteert u zich in onze welkomstbox?

15 november 2019

De gemeente Vijfheerenlanden wil graag een welkomstbox samenstellen voor nieuwe inwoners en voor nieuwe ondernemers. Deze box is bestemd voor mensen die nieuw in onze gemeente komen wonen of een bedrijf hier beginnen. Als ondernemer kunt u een bijdrage leveren aan deze welkomstbox.

• Sport en ondernemen: het sportakkoord

15 november 2019

Dinsdag 24 september zijn wij gestart met het lokaal Sportakkoord Vijfheerenlanden. Tijdens een druk bezochte startbijeenkomst werden de eerste samenwerkingen al gesmeed en borrelde het van de goede ideeën. U kunt als ondernemer ontzettend waardevol zijn voor de sportsector, maar weet u ook al wat de sportsector u kan bieden?

• Kom Binnen Bij Bedrijven 2020

15 november 2019

Heeft u een bedrijf en heeft u mensen nodig? Wilt u de lege plekken in uw organisatie opvullen? Kunt u wel een stagiair gebruiken? Doe dan mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven 2020.