Ondernemersnieuws (Corona) RSS icoon

Hier informeren wij u over Corona gerelateerde maatregelen, nieuws en activiteiten voor ondernemers in Vijfheerenlanden.

• Versoepelde bijstandsregeling voor zelfstandigen zonder personeel (zzp)

30 maart 2020

Op dinsdag 17 maart 2020 werd bekend dat het kabinet een tijdelijke, versoepelde regeling instelt voor zelfstandigen zonder personeel, die door de corona-crisis in de problemen komen. Die regeling is bedoeld om hen financieel te ondersteunen, zodat zij hun bedrijf kunnen voortzetten.

• Hulp aan ondernemend Vijfheerenlanden

20 maart 2020

Het coronavirus raakt de ondernemers hard. Landelijk worden er al maatregelen getroffen en wordt er gewerkt aan nieuwe maatregelen om te voorkomen dat gezonde bedrijven omvallen, alleen dat is niet genoeg. Ook als lokale overheid is het belangrijk om te kijken wat we voor hen kunnen betekenen.

• Noodverordening van kracht

19 maart 2020

Vanaf maandag 16 maart 2020 tot en met 6 april 2020 is een noodverordening van kracht in de Veiligheidsregio Utrecht.

• Hulp voor ondernemers tijdens Coronacrisis

20 maart 2020

Het kabinet neemt verschillende maatregelen om ondernemers die in de problemen dreigen te komen, te helpen.

• Provincie Utrecht investeert 28 miljoen euro in landelijk gebied

11 februari 2020

De provincie Utrecht trekt in 2020 ongeveer 28 miljoen euro uit voor het verder verbeteren van het landelijk gebied.

• Sportief vergaderen bij Helsdingen Sport en Cultuur

11 februari 2020

Bent u op zoek naar een ruimte met een sportief karakter? Een locatie die het beste uit u en uw gezelschap naar boven haalt? Dan bent u bij Helsdingen Sport en Cultuur in Vianen aan het juiste adres.

• Taal-digitaal probleem

11 februari 2020

Heeft u als ondernemer medewerkers of klanten die tegen problemen met taal of digitale vaardigheden aanlopen? Merkt u dat ze moeite hebben om de Nederlandse taal spreken, lezen of schrijven?