Ondernemersloket

Het Ondernemersloket Vijfheerenlanden is het centrale aanspreekpunt voor ondernemen in onze gemeente. Onze accountmanager helpt u met al uw vragen over ondernemen.

Het Ondernemersloket Vijfheerenlanden is het centrale aanspreekpunt voor ondernemen in onze gemeente. Onze accountmanager helpt u met al uw vragen over ondernemen. Wilt u uw bedrijf vestigen in onze gemeente? Welke vergunningen heeft u nodig? Is er nog grond te koop op bedrijventerreinen? Wilt u advies bij het starten of uitbreiden van uw onderneming?

Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze accountmanagers via het Ondernemersloket: Izaäk Streefkerk en Martin Streefkerk. U kunt hen bereiken via 088 - 599 7000 of ondernemen@vijfheerenlanden.nl.

Berichtenbox voor bedrijven

Met de Berichtenbox voor bedrijven kunt u als ondernemer digitaal berichten uitwisselen met Nederlandse overheidsorganisaties. U kunt procedures afhandelen zoals vergunningaanvragen, meldingen, inschrijvingen en registraties. Ook kunt u overheidsorganisaties vragen stellen over de manier waarop zij de regels in Nederland toepassen. De Berichtenbox werkt ongeveer hetzelfde als e-mail, maar is door de beveiligde verbinding betrouwbaarder dan e-mailverkeer. Ook weet u zeker dat uw berichten op het juiste adres aankomen.
Meer informatie vindt u op de website van het Ondernemersplein.

Adviespunt Zelfstandigen

Bent u ondernemer en kunt u financieel advies gebruiken bij de voortzetting van uw onderneming? Bij het Adviespunt Zelfstandigen van Avres kunt u onder andere terecht voor vragen over Bijstand voor Zelfstandigen (Bbz), Schuldhulpverlening en informatie over het vinden van ander werk en/of omscholing.

U kunt ook bellen met 0183 - 650 200 (keuzemenu, toets 1); een team van medewerkers zit klaar om uw vragen te beantwoorden. Uw kunt uw vraag ook mailen naar zelfstandigen@avres.nl.

Stichting Ondernemersklankbord

Als ondernemer moet je voortdurend keuzes maken. Daar zou je misschien best advies bij kunnen gebruiken van iemand die al met het bijltje gehakt heeft. Stichting Ondernemersklankbord kan je helpen. De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

Veel kennis en ervaring

Of het nou om een bedrijfsplan, marketing, productontwikkeling of bankzaken gaat, de adviseurs van Ondernemersklankbord helpen je en zorgen voor optimale begeleiding. Zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Want jij bent en blijft degene die beslist. De adviseurs van Ondernemersklankbord zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en kennen als geen ander het klappen van de zweep van het ondernemerschap.

Minimale donatie

Ondernemers moeten op de kleintjes letten. Daar houdt Ondernemersklankbord volop rekening mee. De adviseurs van Ondernemersklankbord stellen vrijwillig hun expertise aan ondernemers ter beschikking. Dat gebeurt in klankbordtrajecten van een halfjaar, waarvoor Ondernemersklankbord slechts een minimumdonatie van 200 euro vraagt (in 2023 vragen zij hier geen donatie voor, klankborden is dus gratis). Ondernemersklankbord helpt ondernemers daadwerkelijk vooruit met de grootste kans van slagen.

Heb je interesse in een klankbordtraject of wil je meer weten over Stichting Ondernemersklankbord? Bezoek dan de website van het Ondernemersklankbord.