Winnaars tekenwedstrijd!

We hebben al heel veel tekeningen ontvangen! Dank jullie wel daarvoor. De eerste acht winnaars zijn bekend.

We hebben al heel veel tekeningen ontvangen! Dank jullie wel daarvoor. De eerste acht winnaars zijn:

Matthias (5 jaar), Elena (7 jaar), Myla (7 jaar) en Chiara (7 jaar). De burgemeester had dit in zijn videoboodschap van 17 april 2020 gemeld.

De volgende winnaars zijn Fien (8 jaar), Eline (6 jaar), Rayvanjo (5 jaar) en Lotte (12 jaar).

Van harte gefeliciteerd! De tekeningen worden op ansichtkaarten gedrukt en zijn snel gratis op te halen bij de meeste supermarkten in gemeente Vijfheerenlanden.

Meedoen kan nog steeds: stuur een goede foto van je tekening naar communicatie@vijfheerenlanden.nl en wie weet komt jouw tekening op een ansichtkaart!
Tekeningen van Matthias, Elena, Myla en Chiara

Tekeningen van Fien, Eline, Rayvanyo en Lotte