Rioleringswerkzaamheden

In de komende weken wordt er op meerdere plekken in de gemeente Vijfheerenlanden gestart met de reiniging en inspectie van ongeveer 17 km gemeentelijk hoofdriool. Aannemingsbedrijf Van der Valk & De Groot uit Goirle voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Vijfheerenlanden.

De werkzaamheden vinden plaats in:

• Vianen - wijk Zederik
  • Leerdam - wijk Oost
  • Ameide

Voor de werkzaamheden starten informeert de aannemer de bedrijven en bewoners met een bewonersbrief. Tijdens de werkzaamheden kan ter plaatse tijdelijk enige overlast voor het verkeer ontstaan. Afhankelijk van de weersomstandigheden duren de totale werkzaamheden ongeveer vier werkweken.

Meer informatie

Voor informatie tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met Steven Vugteveen via 088 – 599 7000.