Vraag een gratis cadeaubon aan

Huiseigenaren kunnen een cadeaubon aanvragen ter waarde van € 42,50. Deze kan worden gebruikt voor kleine energiebesparende maatregelen, zoals radiatorfolie, tochtstrips of led-verlichting. Zo helpt de gemeente u om aan de slag te gaan met energie besparen.

Energie besparen, een lagere energierekening én uw wooncomfort verhogen? Dat kan eenvoudig met kleine maatregelen in huis. Maatregelen die niet veel kosten, u zo terugverdient en uw woonplezier vergroten. Om haar inwoners te helpen deelt de gemeente cadeaubonnen uit voor energiebesparende maatregelen.

Als woningeigenaar in Vijfheerenlanden kunt u voor € 42,50 energiebesparende maatregelen bestellen.

Hoe werkt het?

Hier vind u een link naar de webshop en uitleg hoe u de cadeaubon kunt inwisselen. Op=op. Deze actie is voor koopwoningen. Komend jaar komen er ook acties voor huurders.

Over het Regionaal Energieloket

Als energieloket van de gemeente Vijfheerenlanden helpt Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van de gemeente Vijfheerenlanden.