Vervolg op inloopavonden Hagestein en Hoef & Haag

Op 2 en 3 december organiseren we twee vervolgavonden.

In september hebben we met inwoners gesproken over de bereikbaarheid van, en de verkeersveiligheid rondom, de scholen in Hagestein. Op 2 en 3 december organiseren we twee vervolgavonden. U kunt dan geïnformeerd worden over de plannen om het verkeer af te wikkelen en veilig te houden. Op 2 december presenteren we ook de eerste plannen voor het kindcentrum aan de Brink in Hoef en Haag.

Hoef en Haag

De eerste inloopavond op maandag 2 december is van 19.30 tot 21.00 uur in De Keuken van Hoef en Haag (Lekstraat 38, Hoef en Haag). Inwoners van Hoef en Haag zijn dan welkom om geïnformeerd te worden over hoe we het verkeer richting Hagestein veilig houden. Ook vertellen we inwoners graag over de plannen voor het kindcentrum aan de Brink.

Hagestein

De tweede inloopavond op dinsdag 3 december is van 19.30 tot 21.00 uur in Dorpshuis De Biezen (Bongerd 4, Hagestein). Op deze avond vertellen we inwoners van Hagestein over de plannen om het verkeer veilig te houden en overlast te beperken.

Een terugblik

Tijdens de vorige inloopavonden kwamen ideeën naar voren over de verkeersveiligheid op de route naar de scholen in Hagestein. Deze ideeën zijn meegenomen in onze plannen. Met inwoners van Hagestein spraken we ook over de visie voor het dorpshart. Aan de ideeën voor het dorpshart in Hagestein wordt momenteel nog gewerkt. De terugkoppeling daarvan zal op een ander moment plaatsvinden.