Verbeteren busstation Lekbrug Vianen

Reist u wel eens via het busstation Lekbrug Vianen? De provincie Utrecht en de gemeente Vijfheerenlanden willen graag weten of het busstation goed aansluit bij uw wensen. Kunt u uw fiets goed parkeren? Mist u voorzieningen? Wat vindt u van de bereikbaarheid met de fiets? Geef uw mening!

Op dinsdag 21 januari en vrijdag 24 januari staan er een aantal trainees van de provincie Utrecht bij het busstation om met u in gesprek te gaan over de toekomst van het busstation Lekbrug Vianen. Zij zorgen voor een gratis kop koffie of thee of warme chocolademelk. Tot dan!

Mocht het niet lukken om bij hen langs te komen, dan kunt u vanaf 21 januari ook de vragenlijst online invullen op busstationlekbrug.nl. Onder de deelnemers verloten wij enkele cadeaukaarten.