Veilig mailen met de gemeente Vijfheerenlanden

Vanaf maart 2020 gaat de gemeente e-mails met vertrouwelijke en/ of persoonsgevoelige informatie versturen via versleutelde berichten mét een extra beveiliging.

Vanaf maart 2020 gaat de gemeente e-mails met vertrouwelijke en/of persoonsgevoelige informatie versturen via versleutelde berichten mét een extra beveiliging.

Wat te doen met een mail van de gemeente?

Wanneer u zo’n e-mail ontvangt moet u een toegangscode of SMS-code invoeren.

• De toegangscode heeft u vooraf via post, telefoon of persoonlijk ontvangen.
  • De SMS-code wordt gestuurd naar het mobiele telefoonnummer wat bij de gemeente bekend is.

U wordt vanuit de e-mail doorgestuurd naar een beveiligde internetpagina. Reageren kan u ook op deze pagina. U kunt hier ook bijlagen toevoegen. Alle informatie wordt van daaruit veilig verstuurd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ‘veilig mailen’ met de gemeente? Kijk dan op vijfheerenlanden.nl/veiligmailen.