Tekenwedstrijd voor kinderen

Stuur ons een foto van jouw tekening of knutselwerk!

Hallo kinderen van Vijfheerenlanden!

Wat is het een rare tijd! Je zit veel binnen, leert thuis, hebt geen sport en kunt bijvoorbeeld niet naar de bioscoop. Je ouders werken misschien vaker thuis. Gelukkig mag je nog buiten spelen. Het is daarbij belangrijk om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Tegelijkertijd zijn er veel mensen die alleen zijn en graag een kaartje ontvangen. 

Daarom heb ik iets bedacht. Ik organiseer een tekenwedstrijd voor alle kinderen. Mijn vraag aan jou is: wil je een mooie lentetekening voor mij maken? Je mag helemaal zelf weten hoe. Digitaal, op papier of knutselen. Maak er een goede foto van en stuur die naar mij toe.

Dan kies ik de elke week uit alle foto’s een aantal winnaars. De mooiste tekeningen drukken wij af op ansichtkaarten. Deze leggen we bij de supermarkten neer. Daar komen veel mensen. Iedereen die een kaartje wil sturen kan gratis zo’n kaart gebruiken. Bijvoorbeeld om te sturen naar oudere mensen die alleen zitten of naar mensen die nu heel hard werken (zorg, school, supermarkt, politie). Doe je ook mee?

Ik hoop op veel mooie kunstwerken!

Sjors Fröhlich
Burgemeester van Vijfheerenlanden

Spelregels

  • Ieder kind kan meerdere keren meedoen. Je kunt maar één keer winnen
  • Stuur een scherpe foto van je tekening naar communicatie@vijfheerenlanden.nl onder vermelding van tekenwedstrijd
  • De winnaars worden elke week bekend gemaakt. We nemen contact op met de winnaars