Straatverlichting kapot? Geef het door!

Staat er bij u in de straat een lantaarnpaal die het niet doet? Geef de storing dan door aan Bureau Openbare Verlichting Lek-Merwede. Dit bureau houdt in onze gemeente toezicht op het herstel van kapotte straatverlichting.

Via de website van Bureau OVL kunt u doorgeven waar er een lantaarnpaal niet werkt of beschadigd is. Om te zorgen dat ze weten om welke lantaarnpaal het gaat, moet u het nummer dat op de paal staat doorgeven. U kunt ook aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden.