Petanque– en padelbanen sportpark Blankensteijn

Altijd al willen leren pushen, een betere boule willen maken of de basistechnieken van padel aanleren? Kom dan zaterdag 26 november a.s. tussen 14.30 en 16.00 uur naar Sportpark Blankensteijn! Pak de kans om kennis te maken met petanque, padel en hockey.

Altijd al willen leren pushen, een betere boule willen maken of de basistechnieken van padel aanleren? Kom dan zaterdag 26 november 2022 tussen 14.30 en 16.00 uur naar Sportpark Blankensteijn! Pak de kans om kennis te maken met petanque, padel en hockey.

Samen met de vaste gebruikers van sportpark Blankensteijn (aan de kant van de Clarissenhof) nodig wij u uit aanwezig te zijn bij de ingebruikname van deze nieuwe sportvoorzieningen.

De gemeente Vijfheerenlanden wil een vitale gemeente zijn. Een gemeente waarin onze inwoners mee kunnen doen ongeacht leeftijd, geslacht, religie of cultuur. Sport levert hier een bijdrage aan. Dit doen wij niet alleen maar samen met vele sportaanbieders die wekelijks vele inwoners aan het sporten en bewegen krijgen en bijdragen aan de sociale gemeenschap die wij gezamenlijk zijn. Deze sportaanbieders kunnen dit niet zonder goede accommodaties.Daarom hebben wij geïnvesteerd in nieuwe petanquebanen en de herinrichting van de omliggende ruimte. Daarnaast heeft 3B padel sinds de zomer drie padelbanen aangelegd in dit gebied.

Op dit gedeelte van het sportpark zijn MHC Vianen (hockey en petanque) en 3B padel gevestigd.

Meer informatie over de clubs? Kijk dan op de website van MHC Vianen en de website van 3B Padel Vianen.