Onderzoek naar dienstverlening

Onze dienstverlening willen we ook in de toekomst laten aansluiten op uw wensen. Wij vinden het belangrijk om te weten of u gebruik wilt maken van de balies en/of de digitale mogelijkheden voor dienstverlening. Daarom vragen wij naar uw mening via een onderzoek..

Goede dienstverlening aan onze inwoners vinden wij belangrijk. Een onderdeel van onze dienstverlening is dat u bij ons op afspraak terecht kunt aan één van onze balies in de gemeentehuizen in Leerdam, Meerkerk of Vianen.

We bieden steeds meer diensten en producten digitaal aan. Daardoor zien we dat steeds meer inwoners hier gebruik van maken. Voor persoonlijke documenten, zoals paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, komt u tegenwoordig nog maar eens per 10 jaar bij de gemeente.

Toekomst

Mee doen

U helpt ons enorm als u meedoet aan dit onderzoek. Vul daarom de online vragenlijst vóór 22 juli 2020 in. Hartelijk dank!