Meld alvast uw evenement of activiteit voor 2024 aan

Wilt u in 2024 een evenement of activiteit organiseren? Vult dan vóór 30 oktober 2023 het meldingsformulier in.

Wij zijn trots op de activiteiten en evenementen die georganiseerd worden in de gemeente en de vele uren die inwoners en organisaties hier in steken. Denk bijvoorbeeld aan de Festifair in Kedichem, de Paardenmarkt in Vianen, maar ook aan straat- of buurtfeesten.

Evenementenoverzicht 2024

Wilt u in 2024 een evenement of activiteit organiseren? Om inzicht te krijgen in de geplande evenementen voor komend jaar vragen wij u om het meldingsformulier Vooraankondiging evenement op onze webpagina Evenement organiseren vóór 30 oktober 2023 in te vullen.

Het aanleveren van uw informatie is belangrijk voor het maken van een evenementenoverzicht voor 2024. De politie, brandweer en gemeente gebruiken deze gegevens om hun inzet te bepalen.

Goed om te weten

Wij willen benadrukken dat het invullen van het formulier geen vergunningaanvraag is en het niet wil zeggen dat u ook daadwerkelijk een vergunning krijgt voor het organiseren van uw evenement of activiteit. Het is slechts een vooraankondiging. Het aanvragen van een evenementenvergunning kan op onze website. Op onze webpagina Evenement organiseren wordt uitgelegd wanneer u een vergunning nodig heeft.

Heeft u vragen?

Mail naar evenementen@vijfheerenlanden.nl of neem contact op met Frank van Dijen via 088 – 599 7242 of 06 – 2577 9100.