Kent u iemand die een Koninklijke onderscheiding verdient?

Bijvoorbeeld een vrijwilliger die zich lange tijd elke week inzet voor een stichting of vereniging. Of een werknemer, kunstenaar of wetenschapper die een zeer uitzonderlijke prestatie op zijn of haar werk heeft geleverd.

Bijvoorbeeld een vrijwilliger die zich lange tijd elke week inzet voor een stichting of vereniging. Of een werknemer, kunstenaar of wetenschapper die een zeer uitzonderlijke prestatie op zijn of haar werk heeft geleverd. Al deze mensen kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke onderscheiding. Heeft u iemand op het oog? Dien dan een aanvraag in! Want iedereen kan iemand anders voorstellen.

Hoe dient u een aanvraag in?

Als u iemand wilt voordragen, dan kunt u een aanvraag indienen bij de burgemeester van de gemeente waar diegene woont. Op vijfheerenlanden.nl/lintjes en lintjes.nl vindt u alle informatie over Koninklijke onderscheidingen en kunt u een aanvraag indienen.

Indienen voor 1 juli 2023

Wilt u de onderscheiding tijdens de Lintjesregen in 2024 laten uitreiken? Dien het voorstel dan in vóór 1 juli 2023.

Contact

Twijfelt u of de verdiensten bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding, heeft u het idee om de Koninklijke onderscheiding tijdens een bijzondere gelegenheid uit te laten reiken, of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met de kabinetsmedewerker van de gemeente Vijfheerenlanden, Francina Boekhout (088 - 599 7322). Mailen kan natuurlijk ook: kabinet@vijfheerenlanden.nl.