Hoge energierekening? Denk aan betere isolatie!

De energieprijzen stijgen enorm momenteel. Dit maakt isoleren nog belangrijker en beter voor de portemonnee. Daarom houden we als gemeente Vijfheerenlanden samen met het Regionaal Energieloket een collectieve actie om het isoleren van uw woning voor u goedkoper en makkelijk te maken.

Wist u dat u met isoleren tientallen euro’s per jaar bespaart aan energiekosten? Ook als u nu al isolatie heeft. Daarnaast verbetert u uw wooncomfort en is het beter voor het klimaat. Isoleren via de collectieve actie van het Regionaal Energieloket levert u gemak en kostenvoordeel op. U profiteert van een product van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de actie op de website van Het Regionaal Energieloket of neem contact op via vragen@regionaalenergieloket.nl of 088 - 525 4110.