HackShield

De politie en burgemeester hebben een speciale oproep voor alle basisscholen in de gemeente: welke klas is de meest cyberveilige klas van de gemeenten Houten, Nieuwegein en Vijfheerenlanden?

De klassencompetitie van HackShield is weer van start gegaan. Alle klassen uit de gemeente kunnen meedoen.
De klassen moeten helpen om de gemeente cyberveilig te houden. Via HackShield in de Klas, een module met lessen die in 30-45 minuten behandeld kunnen worden, zijn klassikaal punten te verdienen.
Aan het einde van de les krijgt de leerkracht een code waarmee de leerlingen zich via hun eigen account kunnen aansluiten bij hun klassenteam. Daarna kunnen de leerlingen individueel met HackShield aan de slag om extra punten te scoren voor de klas.
De leerlingen leren alles over hackers en veilig internetten, zodat ze zichzelf en anderen kunnen beschermen.

De winnende klas wint een schoolreisje naar Jumpsquare Nieuwegein!

Meer informatie en aanmelden via de website van HackShield.