Gratis cadeaubon energiebesparende middelen

Bewoners van Vijfheerenlanden kunnen een cadeaubon aanvragen ter waarde van €42,50. Deze kan worden gebruikt voor kleine energiebesparende maatregelen, zoals radiatorfolie, tochtstrips of led-verlichting. Zo helpt de gemeente haar inwoners om aan de slag te gaan met energie besparen.

Bewoners van Vijfheerenlanden kunnen een cadeaubon aanvragen ter waarde van € 42,50. Deze kan worden gebruikt voor kleine energiebesparende maatregelen, zoals radiatorfolie, tochtstrips of led-verlichting. Zo helpt de gemeente haar inwoners om aan de slag te gaan met energie besparen.

Energie besparen, een lagere energierekening én uw wooncomfort verhogen? Dat kan eenvoudig met kleine maatregelen in huis. Maatregelen die niet veel kosten, je zo terugverdient en je woonplezier vergroten. Om haar inwoners te helpen deelt de gemeente cadeaubonnen uit voor energiebesparende maatregelen.

Als woningeigenaar in Vijfheerenlanden kunt u voor €42,50 energiebesparende maatregelen bestellen.

Hoe werkt het?

• Ga naar de website regionaalenergieloket.nl/vijfheerenlanden en vul uw postcode in
  • Klik op de groene knop “Vraag hier uw cadeaubon aan” en laat uw gegevens achter
  • U ontvangt een unieke code per email. Hier vind u een link naar de webshop en uitleg hoe u de cadeaubon kunt inwisselen

OP=OP dus wacht niet te lang! Deze actie is voor koopwoningen. De gemeente heeft voor komend jaar een subsidieaanvraag gedaan voor een soortgelijke actie voor huurders.

Over het Regionaal Energieloket

Als energieloket van de gemeente Vijfheerenlanden helpt Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.