Glasvezel in Leerdam en Vianen

U kunt er bijna niet omheen: verschillende aanbieders zijn aan de slag om in Leerdam en Vianen glasvezel aan te leggen. U heeft vast brieven gekregen, de posters gezien of de inlooppunten van een van de aanbieders. Logisch ook, we maken meer en meer gebruik van internet. Tv kijken, bellen, werken alles vraagt om een snelle verbinding. De gemeente Vijfheerenlanden is blij dat verschillende partijen aan het werk willen om onze inwoners een glasvezelaansluiting te kunnen bieden.

Verschillende partijen

Vijfheerenlanden is met verschillende partijen, onder andere Delta, Open Dutch Fiber/T-Mobile en KPN, in overleg om tot overeenstemming te komen. Zo willen we dat iedereen in onze gemeente toegang tot glasvezel krijgt, dus ook op voor de aanbieder minder aantrekkelijke locaties. Met de aanleg van de bekabeling is werk gemoeid in de openbare ruimte. Ook hier willen wij als gemeente garant staan voor een nette en veilige omgeving voor onze inwoners. De gemeente heeft regels opgesteld omtrent de nette en veilige openbare ruimte.

Planning of vragen

Zodra de gemeente Vijfheerenlanden instemming heeft gegeven en een samenwerking overeenstemming heeft gesloten met een of meerdere marktpartijen zullen wij bewoners hierover natuurlijk informeren. Het staat u vrij om vooruitlopend een overeenkomst af te sluiten met een aanbieder. Wilt u meer informatie?  Wilt u meer informatie? Kijk dan even op de pagina glasvezel op onze website.