Geen Tompouce drive through voor mantelzorgers, wel alternatief

De Tompouce drive through die georganiseerd is in het kader van de Dag van de Mantelzorg kan vanwege de aangescherpte corona maatregelen niet doorgaan.

Mantelzorg Vijfheerenlanden zou op 10 november op drie verschillende locaties in de gemeente Vijfheerenlanden een 'Tompouce drive through' organiseren in het kader van de Dag van de Mantelzorg. Helaas kan dit evenement vanwege de aangescherpte corona maatregelen niet doorgaan. 

Alternatief

Als alternatief krijgen alle mantelzorgers die de mantelzorgwaardering 2020 hebben aangevraagd een brief per post. Bij inlevering van deze brief kunnen zij een gebaksdoos met 5 overheerlijke tompouces op afspraak afhalen bij de volgende deelnemende bakkers: 

  • Bakkerij Van Dijk in Lexmond 
  • Irene’s Ambachtelijke Bakkerswinkel in Ameide 
  • Echte Bakker Steehouder in Vianen 
  • Bakker De Jager in Meerkerk en Leerdam.

Deze actie duurt van 10 november 2020 tot en met 15 december 2020. Na deze periode is het niet meer mogelijk om de tompouces te bestellen en af te halen. We hopen mantelzorgers zo alsnog een beetje te kunnen verwennen!

Inschrijven kan nog

Mantelzorgers die de mantelzorgwaardering 2020 niet hebben aangevraagd maar wel mantelzorger zijn, kunnen ook een doos tompouces afhalen. Daarvoor dient u zich eerst in te schrijven via een digitaal inschrijfformulier op de website van SamenDoen of door te bellen naar 0345 - 637 363. 
Alle nieuwe mantelzorgers die zich vóór 20 november 2020 inschrijven, krijgen ook de brief die zij kunnen inleveren bij één van de deelnemende bakkers in ruil voor de tompouces.