Even voorstellen, onze wijkagenten

De politie krijgt vaak de vraag wie welke functie heeft en wat zij voor inwoners kunnen betekenen. Ook zijn er veel mensen die aangeven niet te weten wie hun wijkagent is. Daarom stelt de politie hieronder graag een aantal van onze wijkagenten voor.

De politie krijgt vaak de vraag wie welke functie heeft en wat zij voor inwoners kunnen betekenen. Ook zijn er veel mensen die aangeven niet te weten wie hun wijkagent is. Daarom stelt de politie hieronder graag een aantal van onze wijkagenten voor. 

Wijkagent Gerjan BloemendaalGerjan Bloemendal

Mijn naam is Gerjan Bloemendal, wijkagent in de kernen Ameide, Lexmond, Meerkerk en Tienhoven aan de Lek. Ik vind het een heerlijk gebied, ik houd van het landelijke en de gemoedelijke sfeer in de dorpen. Als wijkagent ben ik uw aanspreekpunt voor alle zaken die over veiligheid gaan. Samen met vele partners doe ik mijn uiterste best om mijn wijk zo veilig mogelijk te houden. Ik speel daarbij graag in op wat er speelt bij burgers, wat zij belangrijk vinden. Burgers hebben zelf ook een belangrijke rol als het gaat over veiligheid, zonder hun ogen en oren kunnen wij ons werk niet doen. Meld daarom je vermoedens bij mij of mijn collega’s, of het nu gaat om huiselijk geweld of om drugshandel. Veiligheid is van ons allemaal! Ook vind ik het belangrijk om benaderbaar te zijn. Ik ben veel in de wijk aanwezig en altijd te benaderen via mijn Instagram pagina, via 0900 - 8844 en via www.politie.nl.

Wijkagent Paul StoovĂ©Paul Stoové

Mijn naam is Paul Stoové en ik ben een van de drie wijkagenten van Leerdam. Mijn aandachtsgebieden zijn het centrum, oost en het industriegebied. Mijn streven is om zoveel mogelijk zichtbaar en aanspreekbaar in de wijk aanwezig te zijn. Dit zowel lopend als op de bike. Ik denk dat ik hierin vrij conservatief ben. Ik ben van mening dat als je zichtbaar en aanspreekbaar bent in goede tijden en slechte tijden de verbinding en vertrouwen vanzelf komt. Ik wil een wijkagent zijn voor alle bewoners en ondernemers van Leerdam. Eigenlijk is iedere politieman/-vrouw een wijkagent. Volg Paul Stoové op Instagram.

Wijkagent Frank AvezaatFrank Avezaat

Na mijn start bij de politie in 2004 heb ik op diverse plekken gewerkt, waaronder Amsterdam, Amersfoort en Nieuwegein. Sinds de zomer van 2020 ben ik werkzaam als wijkagent in Vianen en inmiddels uw aanspreekpunt voor Vianen centrum en De Hagen. U zult mij regelmatig door de wijk zien fietsen, dus schroom niet om mij eens aan te spreken als u mij ziet. Wilt u op de hoogte blijven van ons werk? Volg dan ook mijn Instagramaccount.

Wijkagent Marcel van NieuwpoortMarcel van Nieuwpoort

Sinds januari 2019 ben ik vanuit de Eenheid Rotterdam verhuisd naar de Eenheid Midden-Nederland waar Leerdam en Schoonrewoerd nu onder vallen. Een prachtig gebied! Vanaf januari 2021 verandert dat en word ik de wijkagent voor Leerdam Noord, Leerbroek en Nieuwland. Ik hoop dat mensen het gevoel hebben dat ze mij kunnen aanspreken. Ik zit op de bike, rijd in mijn dienstauto maar ben ook in burger in de wijk. Ik bezoek veel scholen om zo ook met de jeugd in contact te komen. Iedereen is voor mij gelijk, ongeacht leeftijd, rang of stand, kleur of seksuele geaardheid. Ik behandel iedereen met respect, ook al verschillen we van mening. Bel me via 0900 - 8844 of stuur een bericht via Instagram, je krijgt hoe dan ook een antwoord.

Andere wijkagenten zijn:

Teus Brouwer: Vianen Industrieterrein, Hoef en Haag, Hagestein, Everdingen, Zijderveld, Hei- en Boeicop en Schoonrewoerd

Desiree van Stijn: Vianen-West

Mustafa al Arroudi: Leerdam-West en Kedichem en Oosterwijk

Voor meer informatie kunt u naar de website van de Politie.