Aan de slag met uw woning? Laat u inspireren bij de Duurzame Huizen Route

Huiseigenaren kunnen zich tot 20 september aanmelden voor de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland.

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren hun ervaringen delen met het duurzaam maken van hun woning. Mensen kunnen zich het hele jaar oriënteren op duurzaam wonen door de voorbeelden en ervaringsverhalen te bekijken of door vragen te stellen aan de huiseigenaren. Op 31 oktober en 7 november is het ook mogelijk om een duurzaam huis in de regio te bezoeken.

Deel het verhaal van uw woning

Wie zelf ervaring heeft opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen en het leuk vindt om kennis en ervaringen te delen, kan hun woning aanmelden bij de Nationale Duurzame Huizen Route via de website duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Of het nu gaat om HR++ glas, isolatie of de installatie van een warmtepomp, alle ervaringen zijn welkom.

Corona: een veilig bezoek

Zodra de woning is aangemeld op de website, is het mogelijk om de woning open te stellen voor bezoekers op 31 oktober en 7 november. U kunt ook uw openingstijden doorgeven. Bezoekers schrijven zich in voor een bepaald tijdsstip, zodat een beperkt aantal mensen tegelijk in de woning aanwezig is. Kijk voor meer informatie op www.duurzamehuizenroute.nl.

Staat het duurzaamste huis van Nederland in Vijfheerenlanden

Huiseigenaren kunnen zich tot 20 september aanmelden voor de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland en kans maken op één van de prijzen. De organisatie geeft hen graag de welverdiende waardering voor hun duurzame prestaties en wil de duurzame voorbeelden een podium geven. Aanmelden kan via: duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.