Algemeen Medewerker Beheer en Onderhoud (36u/w)

Hé Algemeen Medewerker Beheer en Onderhoud!


Wijkteams uitvoering

De wijkteams uitvoering houden zich bezig met het dagelijks beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Denk hierbij aan het beheer en onderhoud van openbaar groen, bestratingen, begraafplaatsen, speeltuinen, water en rioleringen. De medewerkers van de wijkteams werken vanuit drie locaties en zijn flexibel inzetbaar waar dat het meest noodzakelijk is of passend binnen het team.

Wat ga je doen

Je handelt zelfstandig binnenkomende meldingen openbare ruimte af. Je doet dit zowel schriftelijk als digitaal en je hebt contact met de melder waar nodig. Verder ben je in staat om zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden in de openbare ruimte uit te voeren. Denk hierbij aan het onderhouden van beplanting, het uitvoeren van bestratingswerkzaamheden, plaatsen van straatmeubilair en het opruimen van zwerfafval. Je draait (op termijn) mee in een storings- en wachtdienst ten behoeve van meldingen openbare ruimte en de gladheidbestrijding en bent daarnaast inzetbaar voor alle andere voorkomende werkzaamheden die horen bij de wijkteams uitvoering en passend binnen de doelstellingen van de teams en organisatie.

Wat breng je mee

Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau, hebt ervaring met het vakgebied en bent in het bezit van een rijbewijs B. Rijbewijs BE en/of C is daarnaast een grote pré. Je kunt prima zelfstandig werken en je goed uitdrukken in het Nederlands, zowel in woord als geschrift. Je bent klant- en servicegericht, praktisch ingesteld, gestructureerd en een no-nonsense instelling. Ben jij die collegiale, assertieve, proactieve en oplossingsgerichte collega? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Wat bieden wij?

Wij vinden het belangrijk dat je je betrokken voelt bij de samenleving en je thuis voelt in ons team. Een goede balans tussen privé en werk staat hoog in ons vaandel. De gemeente Vijfheerenlanden is verspreid over drie locaties in Leerdam, Vianen en Meerkerk.

 • Het bruto maandsalaris is ingeschaald in schaal 5 en je verdient tussen € 1.814,- en maximaal € 2.765,- bij een fulltime dienstverband.
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding (vanaf 10 km) voor de afstand woon-werk verkeer met een maximum van € 203,30.
 • De gemeente kent een ruim opleidingsbudget en mogelijkheden tot ontwikkeling.
 • Het grootste deel van de pensioenpremie wordt door de werkgever betaald.
 • De hoogte van het Individueel Keuze Budget (IKB) is 17.05 % bovenop je bruto salaris.
  Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden.
  Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren.
 • Voor gemeenteambtenaren gelden de arbeidsvoorwaarden van de CAO-gemeenten.
 • Op deze functie is de HR21 normfunctie Technische Uitvoering III van toepassing.

Interesse? Solliciteer direct!

Zin om bij ons te komen werken? Stuur dan je motivatie en cv vóór 23 oktober 2021 naar hrm@vijfheerenlanden.nl.
Heb je vragen over de vacature of de organisatie neem dan contact op met Klaas Boot, netwerkmanager, via 088 – 599 7580.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Christine Gillissen, HRM Adviseur via 088- 599 7357.