Het laatste nieuws en maatregelen in onze gemeente vindt u op de pagina Coronavirus.
Bekijk op de pagina Dienstverlening onze aangepaste openingstijden, wat wel of niet doorgaat en wat u moet doen als u een afspraak met de gemeente wilt maken.
Heeft u vragen over het coronavirus, bel dan het landelijke publieksnummer 0800 – 1351.

Werken bij Vijfheerenlanden

Solliciteer nu

Opsomming van de vacatures op de homepage

Vacaturecampagne, beeldmerk Hé

Op dit moment zijn er geen vacatures.

In verband met de corona/ Covid-19 maatregelen zijn de drie locaties van Vijfheerenlanden tot in ieder geval 20 mei gesloten. Mogelijk maken we daarom gebruik van Skype of (video)bellen in plaats van een fysieke afspraak voor een sollicitatie gesprek. We bekijken per vacature hoe we hiermee omgaan. Houd rekening met mogelijk een langere doorlooptijd van je sollicitatie.

We werken volgens de VIJF van Vijfheerenlanden

Wendbaar

Werken bij een moderne gemeente vraagt om flexibiliteit. Je kunt gemakkelijk aansluiten bij de behoeften van de inwoners en andere stakeholder. Als je meer dan één oplossing ziet, creëer je meer mogelijkheden voor succes.

Betrouwbaar

Je bent verantwoordelijk en het team kan op je bouwen. Naast onze gedragscode kun je zelf goed inschatten hoe je in situaties kunt handelen.

Resultaatgericht

Je gaat recht op je doel af. Door efficiënt te werken haal je ook sneller je doelen.

Duurzaam

Je bent je bewust van de impact van jouw projecten op duurzaamheid van bronnen en leefomgeving.

Verbindend

Binnen het team en de contacten met inwoners verbind je verschillende belangen aan elkaar. Je kunt goed luisteren en communiceert realistisch over verwachtingen van je werk.