Bekendmakingen

De officiële bekendmakingen van vergunningen, beschikkingen en berichten voor iedereen.

Alle publicaties van de gemeente Vijfheerenlanden vindt u voortaan ook op de website overheid.nl. U vindt hier berichten over vergunningen voor activiteiten in uw buurt, zoals evenementen en bouwplannen. Verder vindt u er de bekendmakingen van nieuwe regelgeving. Ook berichten die in de Staatscourant worden gepubliceerd vindt u op deze website. Het gaat om publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies van de afgelopen twee maanden. Oudere berichten vindt u op officiëlebekendmakingen.nl.

E-mailservice

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Dat kan eenvoudig via de e-mail. U kunt zich inschrijven voor de e-mailservice van overheid.nl. U ontvangt dan per e-mail bericht als er besluiten en andere via Overheid.nl gepubliceerd worden. U kunt het type bericht instellen en van welke organisatie u deze berichten wilt krijgen.

Gemeentepagina in Het Kontakt

Bekendmakingen worden vanaf 8 april 2019 beknopt op de gemeentepagina in Het Kontakt gepubliceerd. In een tabel staat dan het soort besluit, de locatie, een korte toelichting, de datum van het besluit en het zaaknummer.

Bekendmakingen voormalige gemeenten