Waardlanden gaat afval Vianen inzamelen

Waardlanden zamelt vanaf 1 juni 2019 ook het afval in de voormalige gemeente Vianen in. Dat heeft de gemeenteraad op 9 mei jl. besloten. Waardlanden verzorgt vanaf dat moment in de hele gemeente Vijfheerenlanden de afvalinzameling. Waardlanden neemt de afvalinzameling voor de voormalige gemeente Vianen over van de gemeente Vijfheerenlanden. Ook het afvalbrengstation in Vianen wordt onderdeel van de organisatie van Waardlanden.

Ophalen afval

Voor inwoners verandert er weinig. De inzameldagen van afvalcontainers blijven hetzelfde. Binnenkort kunt u op de website van Waardlanden de afvalkalender vinden. Tot die tijd staan de inzameldagen nog op de website van de gemeente.

Afvalbrengstation

Vanaf 1 juni 2019 kunnen alle inwoners van het Waardlandengebied hun grofvuil ook aanbieden op het afvalbrengstation in Vianen. Net zoals op de andere afvalbrengstations van Waardlanden worden er geen bedrijfsauto’s toegelaten. Er kan geen bedrijfsafval worden gestort.

Het afvalbrengstation is gevestigd aan de Sportlaan 4, 4131 NN Vianen.

De openingstijden zijn:

• maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
  • zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur

Contact

Ook inwoners van Vianen, Hagestein, Everdingen, Hoef en Haag en Zijderveld kunnen voortaan met Waardlanden contact opnemen als ze vragen hebben of voor een afspraak voor het ophalen van grof afval. Alle informatie vindt u op de website waardlanden.nl. U kunt Waardlanden ook bellen via telefoonnummer 0183 - 681 111 of een e-mail sturen naar info@waardlanden.nl

Waardlanden-app

U kunt ook de Waardlanden-app downloaden in de App Store en Play Store! In de app vindt u de afvalkalender, scheidingswijzer en containerlocaties (voor huishoudelijk afval). Via de app kunt u een afspraak maken voor het laten ophalen van grofvuil. Ook staan de adressen en openingstijden van onze afvalbrengstations erin.